Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asphalt 8, kısa bir süreliğine iOS'a ücretsiz

Asphalt 8, kısa bir süreliğine iOS'a ücretsiz

TEKNOLOJİ Haberleri

Gameloft'un en çok indirilen oyunlarından Asphalt 8 AirBorne geçtiğimiz saatlerde Apple kullanıcılarını sevindirecek bir haberle geldi.

Bu hafta boyunca soluk kesen Asphalt 8 iPhone, iPad ve iPod Touch için ücretsiz olarak dağıtılacak. Türkçe dil desteğiyle sunulan oyun Asphalt 8 serideki oyunlara fark atıyor. Oynanabilirlik, görüntü kalitesi, görevler açısından mobil oyuncuları tatmin etmeyi başaran oyun çıktığı günden bu yana ilk sıraları kaptırmamayı başarıyor. Gaz efektleri, çarpışma sahneleri ile oldukça gerçekçi bir yarış hissi vermeyi başaran Asphalt oyunları, serinin bu ayağında da aynı gelişmiş özeliklerle ön plana çıkıyor. Airborne başlığını taşıyan oyunda, yer çekimine karşı koymak size düşen en zevkli görevlerden birisi. Havada dans edercesine araçlarla takla atmak, rakip aracı ezip geçme görevleri sayesinde seviyenizi arttırıp, altın toplama şansı edinebilmek de oyunun zevkli kısmı. Bu detayların tümünü oyuna en iyi şekilde yansıtmak için gerekli olan üst düzey grafikler oyundaki Havok fizik motoru sayesinde elde ediliyor. Araçları farklı pistlerde, birbirinden farklı türdeki bas, rock gibi müzikler eşliğinde kullanmak da oyuncuyla başarılı iletişimin bir parçası.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...