AS Roma, Napoli'yi de devirdi

/ Kaynak: AA
AS Roma, Napoli'yi de devirdi

SPOR Haberleri  / AA

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 8. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren maçta AS Roma evinde Napoli'yi 2-0 yendi.

Roma Olimpiyat Stadı'nda ligin zirvesindeki iki takım, hakem Daniele Örsato'nun yönettiği maçta karşılaştı. Ev sahibi AS Roma, Boşnak oyuncusu Miralem Pjanic'in 45+4. dakikada kullandığı serbest atışta ilk golü bulurken, 71. dakikada yine aynı oyuncunun penaltıdan kaydettiği gol maçın skorunu tayin etti. nbsp;Evinde en yakın takipçilerinden Napoli'yi 2-0 ile geçen AS Roma, 8 haftası geride kalan ligde 8'de 8 yapan tek takım. Ev sahibi takım bu galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmayı başardı. Bu sezonun flaş takımlarından Napoli ise ligdeki ilk yenilgisini aldı. AS Roma 24 puanla Serie A puan tablosunda ilk sırada yer aldı, Napoli ise 19 puanla 3. sırada kaldı.
-Maradona'dan maç değerlendirmesi-
AS Roma Kulübü Başkanı James Pallota'nın davetlisi olarak özel uçakla Milano'dan gelen Napoli ve Arjantin futbolunun dünyaca ünlü ismi Diego Armando Maradona, müsabakayı nişanlısı Rocio Olivia ile izledi. Eski takımının 2-0 kaybettiği maçın ardından konuşan Maradona, maçı izlediği için heyecanlı olup olmadığı sorusuna, "Heyecanlı gibi mi gözüküyorum? Kaybettik. Ne yazık ki, ben artık oynamıyorum" cevabını verdi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...