Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi'ye inanılmaz rakam

Messi'ye inanılmaz rakam

SPOR Haberleri

İngiliz ve İspanyol medyaları Barcelonalı yıldız Messi için, Chelsea'nin 210 milyon euroluk teklif yaptığını iddia etti.

Dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Barcelonalı Lionel Messi ile ilgili inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. İngiliz ve İspanyol medya organlarında konuşulan haberlere göre İngiliz kulübü Chelsea'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde Messi'nin bonservisi için 210 milyon euroluk bir teklif yaptığı ortaya atıldı. Sporx'in haberine göre ilk olarak Mundo Deportivo gazetesinde ortaya çıkan varsayıma göre Chelsea kulübünün Messi'nin de sponsoru olan adidas'ın ortaklaşa hareketle yola çıkarak Arjantinli süperstarın transferi için düğmeye bastığı ve 210 milyon euroluk dudakları uçuklatan bir teklif hazırladığı belirtildi. İngiliz gazetelerinden Daily Express'in de sayfalarına taşıyarak gündeme getirdiği gelişmede adidas'ın en büyük rakibi Nike'ın sponsorluğundaki Barcelona'da forma giyen Messi'yi kendi tarafına çekerek yüzyılın transferini yapmak istediği ifade edildi. Messi'nin İspanya'da almadık ödül, kırmadık rekor ve kazanmadık kupa bırakmaması nedeniyle transfer tekliflerinin artmasının beklendiğini ifade eden İngiliz gazeteleri, ayrıca Alman devi Bayern Münih'in de adidas ile birlikte Pep Guardiola'nın varlığından faydalanarak bir girişimde bulunacağı da bir diğer sürpriz bir iddia olarak duyuruldu. Sözleşmesinde 250 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunduğu belirtilen Messi için yapılan 210 milyon euroluk teklifin bu şartlar altında yeterli olmadığı önümüzdeki transfer döneminde Chelsea patronu Roman Abramovich tarafından tekrar gündeme alınacağı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...