Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Babacan ABD'ye gidecek

/ Kaynak: AA
Ali Babacan ABD'ye gidecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ali Babacan, ABD Ticaret Odası ve TOBB tarafından ortaklaşa düzenlenen 'ABD-Türkiye Yatırım Haftası' etkinliklerine katılmak üzere yarın ABD'ye gidecek.

Ali Babacan, 20-25 Ekim arasında Los Angeles, San Francisco, Seattle ve Chicago'da önde gelen iş çevreleri, fon yöneticileri ve Türkiye'ye yatırım yapmayı planlayan reel sektör temsilcileriyle de bir araya gelecek. Los Angeles'ta 21 Ekim'de Kaliforniya Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Anderson İşletme Okulu'nda ve Los Angeles Dünya İş Konseyi'nde "Türkiye Ekonomisi ve Dış Politikası" konulu konuşma yapacak olan Ali Babacan, 22 Ekim'de San Francisco'da Silikon Vadisi'nde faaliyet gösteren şirketlerin üst düzey yöneticileriyle görüşecek. Başbakan Yardımcısı Babacan, 23 Ekim'de Seattle'da Dünya İş Konseyi ve Ticareti Geliştirme İttifakı tarafından düzenlenen yuvarlak masa toplantısına katılacak. Chicago Emtia Borsası'nın 24 Ekim'de açılış gongunu çalacak olan Babacan, 25 Ekim'de Chicago Küresel İş Konseyi'nde "Güncel Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisi ve Dış Politikası" konulu konuşma yapacak.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...