Yıldırım'da 'Bayram' havası, espriler herkesi kırdı geçirdi

Yıldırım'da 'Bayram' havası, espriler herkesi kırdı geçirdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin bayramlaşma törenine Başkan Aziz Yıldırım'ın esprileri damgasını vurdu.

Fenerbahçe'de bayramlaşma töreni dün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Törende katılımın yüksek olması gözlerden kaçmadı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın ev sahipliği yaptığı törene Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler İsfendiyar Zülfikari, Yalçın Haker, Yasemin Merçil, Turhan Yalçın ve Ünal Uzun'un yanı sıra şube kaptanları, amatör sporcu ve antrenörler, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre üyeleri, kulüp personeli ve taraftarlar katıldı. Yıldırım'ın bayramlaşma törenindeki keyfi dikkat çekti. nbsp;Sarı-lacivertlilerin başkanı Yıldırım, nbsp;geçtiğimiz günlerde kendisi aleyhinde konuşan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ile oldukça samimi görüntüler verirken, nbsp;"Papyon da takmışsın, 29 Ekim'de gibisin" diyerek şakalaştı. Yıldırım'ın Günay'a "Senin ateşin var herhalde dinlen" demesinin ardından ikilinin birbirine sarıldığı gözlendi. Ancak Aziz Yıldırım, Günay'a laf atmaktan geri kalmadı. "Bu aralar yine konuşuyorsun maşallah" diyen Yıldırım'a Günay, "Yok öyle değil" cevabını verdi. Aziz Yıldırım Erkek Voleybol Takımı ile bayramlaşırken de "Takım kaptanı Arslan Ekşi'ye "Sakalların uzamış. Yatmaktan uzamış bunlar. Yatma, çalış" iğnelemesinde bulundu. Bu sırada diğer sporcuların da güldüğü gözlendi. Kadın Voleybol takımıyla da sohbet eden Aziz Yıldırım, Brezilyalı oyuncu Fernando Garay'a, "Cristian'ın kavınvalidesinin torunuyla aynı takımda oynamışsın. Doğru mu?" sorusunu yöneltti. nbsp;Yıldırım, fotoğraf çekimi esnasında "Çek ama göbeğimi traşla gözükmesin" diyerek de herkesi kahkahaya boğdu. gt; M.Emin ULUÇ

Günay: Yıldırım aday olabilir
Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım'ın tekrar aday olabileceğini söyledi. Günay, "Yönetim ve başkan istifa etti. Sayın başkan ile henüz konuşmadım. Aziz Yıldırım'ın aday olmaması için hiçbir neden yok. Başka aday çıkar mı bilemem. Çıkabilir de çıkamaz da" ifadelerini kullandı. nbsp;Günay, Genel Sekreter Talat Yılmaz'ın son dönemde Yıldırım aleyhine yaptığı açıklamaların yakışıksız olduğunu da dile getirdi.


Zülfikari: Devamı gelecek
Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari, tüm branşlarda başarılı olmak istediklerini söyledi. Zülfikari, "Hepimiz aynı enerjiyi taşıyoruz. Bu yıl başladığımız kupa serüvenini iyi bir şekilde noktalayacağız. Bu sezon tüm branşlarda iyi neticeler alacağımıza inanıyorum. Zaten iyi de başladık. Futbolda lideriz. Erkek ve bayan basketbolda ezeli rakibimiz G.Saray'ı yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı aldık. İnşallah devamı gelecek" diye konuştu.





Salondaki herkes Yıldırım ile fotoğraf çektirmek istedi. Bu nedenle sıkılan sarı-lacivertlilerin başkanı çevresindekilere "Oturalım da bir çay içelim. Bedava çay var ya" esprisini yaptı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...