Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Toraman, 'Özür dileyecek bir şey yok'

İbrahim Toraman, 'Özür dileyecek bir şey yok'

SPOR Haberleri

Sezer Öztürk'le yaptığı kavganın ardından kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, yaşanan olayın ardından ilk defa konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın babasının cenazesine katılmayıp Antalya'ya eğlenceye gittiği haberlerine tepki gösteren İbrahim Toraman, "Futbolculuk ayrı, insanlık ayrı bir şey. Yaptığım taziyeye kimseyi çağırıp reklam yapmak zorunda değilim" dedi. Sezer Öztürk ile yaptığı kavga konusuna açıklık getiren Toraman, "Bu ekibin kaptanı olarak takımın yararını düşünmem gerekiyor. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Sesimi çıkarmadan işime bakabilirdim ama benim karakterimde bu yok. Arkadaşımızı otobüste uyardım, sonra da konuşmak için tesislerde odama çağırdım. Ama bazı yanlış tavırlarıyla birlikte olaylar bu noktaya geldi. Bilic ve takım arkadaşlarım olayın detayını bildiğinden içim rahat" ifadelerini kullandı. Kulüp yönetiminin olumsuz karar vermesi halinde ne yapacağı sorusu üzerine Toraman, "Başkanımızın ve yönetimin kararına saygılıyım. 'Özür dile' diyorlar. Ortada yaptığım bir şey yok" cevabını verdi. Bu tarz olayların birçok takımda yaşandığını ancak örtbas edildiğini ileri süren Toraman, G.Saray'daki Sneijder-Eboue ve Riera-Melo kavgalarını örnek gösterdi. Tecrübeli futbolcu, "Ben en ufak bir şey yaptığımda hemen manşetlere taşınıyor. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum ve beni gerçekten çok üzüyor" diye konuştu. Bu arada siyah-beyazlı yönetimin, Toraman'ın açıklamalarının ardından para cezasını ve kadro dışı bırakma kararını rafa kaldıracağı öğrenildi. gt; Hüseyin EROĞUL

KARTAL BAYRAMLAŞTI
Beşiktaş'ın gelenekselleşen bayramlaşma töreni Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleştirilirdi.

İbrahim Toraman'dan kavga açıklaması- İZLE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...