Gazeteci Hasan Yılmaer vefat etti

/ Kaynak: DHA
Gazeteci Hasan Yılmaer vefat etti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti kıdemli üyelerinden, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) eski başkanlarından gazeteci Hasan Yılmaer İstanbul'da vefat etti

Türk basının duayen isimlerinden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) kıdemli üyelerinden, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) eski başkanlarından gazeteci Hasan Yılmaer İstanbul'da vefat etti. nbsp;İstanbul'da 1929 yılında doğan gazeteci Hasan Yılmaer Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1945 yılında gazetecilik mesleğine Tasvir gazetesinde başladı. Son Saat, milliyet, Yeni İstanbul, THA ve Güneş gazetesinde çalıştı. HHA(Hürriyet Haber Ajansı) Genel Müdürlüğü ve Hürriyet Gazetesinin Genel Yayın Danışmanlığını yaptı. "Dünyada basın sendikaları ve toplu sözleşme" kitabı yayınlandı. Basın Şeref kartı taşıyan Burhan Felek Basın hizmet ödülü sahibi olan Yılmaer için Pazartesi günü İstanbul'da Levent Camiinde cenaze töreni düzenlenecek.Daha sonra Marmaris İçmeler'de Salı günü toprağa verilecek.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...