Galatasaray'ın ara transfer planı hazır, Gurbetçilere hücum

Galatasaray'ın ara transfer planı hazır, Gurbetçilere hücum

SPOR Haberleri

Yabancı sınırlaması nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray'da Mancini, gurbetçi futbolcular Jem Paul Karacan, Samed Yeşil ve Sinan Kurt'u yakın takibe aldı.

Futbol Federasyonu'nun uyguladığı yabancı sınırı başta Galatasaray olmak üzere birçok Süper Lig kulübünün elini kolunu bağlamış durumda. Sarı-kırmızılılar da bu durumdan en kolay yoldan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Roberto Mancini geçtiğimiz günlerde, "Türkiye şartlarına göre Avrupa'da oynayan yerli oyunculara yönelmemiz gerekiyor" açıklamasında bulunarak gurbetçi futbolcular için yeşil ışık yakmıştı. Başkan Ünal Aysal'ın tam olarak yetkilendirdiği İtalyan teknik adam, Fatih Terim döneminde takibe alınan ancak henüz kadroya katılamayan yerli oyuncularla ilgili olarak yardımcısı Tugay Kerimoğlu'ndan yardım istedi. Tugay Kerimoğlu'nun, daha önce girişimde bulundukları İngiltere Championship Ligi takımlarından Reading'de ön libero oynayan Jem Paul Karacan, Liverpool altyapısının forveti Samed Yeşil ve Borussia M.Gladbachlı oyun kurucu Sinan Kurt'un isimlerini tecrübeli hocaya verdiği öğrenildi. Mancini'nin, bu üç ismi yakın takibe alarak, Başkan Ünal Aysal'a ayrıntılı bir rapor hazırlayacağı belirtildi. Daha önce Kerim Frei'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'ın ara transferde en az 2 gurbetçi ismi kadroya katacağı gelen haberler arasında. Bu arada sarı-kırmızılıların yerli defans oyuncusu sıkıntı çekmesi bu mevkii için arayışları da gündeme getirdi. Yönetimin Beşiktaş'ta Sezer Öztürk ile yaptığı kavga sonrasında kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman için nabız yokladığı belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde Fransız basınında Marsilya'nın, Dany'nin peşinde olduğu haberleri yer almıştı. Sarı-kırmızılı yönetim, devre arasında bu transferin gerçekleşmesi durumunda Dany'nin yerine İbrahim Toraman'ı monte ederek elindeki yabancı sayısını düşürmenin hesaplarını yapıyor. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...