Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaçırılan pilotun eşi, 'Ümidim; şimdi kapıdan girmesi'

/ Kaynak: CHA
Kaçırılan pilotun eşi, 'Ümidim; şimdi kapıdan girmesi'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Lübnan'da kaçırılan THY pilotlarından Murat Ağca'nın eşi Nur Ağca, pilotların Türkiye'ye dönmesiyle ilgili olumlu sonuçlar beklediğini söyledi.

Lübnan'da kaçırılan THY pilotlarından Murat Ağca'nın eşi Nur Ağca, pilotların Türkiye'ye dönmesiyle ilgili olumlu sonuçlar beklediğini söyledi. Ağca, "Umudumuz, şimdi kapıdan içeri girmesi. Bir aksilik olmazsa bir iki gün içerisinde çözüme kavuşacak." dedi. nbsp;Lübnan'da otele gidecekleri sırada kaçırılan Türk Hava Yolları pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca ile ilgili Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, pilotların serbest bırakılmasında olumlu gelişmelerin yaşandığını söyledi. nbsp;Pilotlardan Murat Ağca'nın eşi Nur Ağca, Cihan Haber Ajansı'na konuştu. Konu ile ilgili gelişmelerin nasıl bir çözüme kavuşacağı konusunda kendilerine herhangi bir bilgi verilmediğini söyleyen Ağca, "Bana söylenen şey de şu anda medyaya yansıyan bilgiler. Bir iki güne kadar bekliyoruz. Benim de çok bilgim yok. Bir aksilik olmazsa bir iki gün içerisinde çözüme kavuşacak. O çözümün altında ne var, o çözüm gelmeleri midir? Yoksa en azından konsolosluğa gitmeleri midir? Detay veremeyiz diye kendileri açık açık söylediler yani. Olumlu sonuç bekliyoruz. Ama gelecek mi yoksa çözüm müdür? Gelecekler denilmedi, bir iki gün içerisine çözüleceği denildi. Umudumuz şimdi kapıdan girmesi." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...