Bizimkiler Avrupa'ya damga vurdu

Bizimkiler Avrupa'ya damga vurdu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital ve Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasına muhteşem bir başlangıç yaptı.

THY Avrupa Ligi maratonu geçen hafta içinde oynanan karşılaşmalarla başlarken, C Grubu ilk hafta maçında Siena deplasmanına konuk olan G.Saray Liv Hospital, İtalya'dan 84-75 galip ayrıldı. Bir yıl aranın ardından Avrupa Ligi'ne dönen sarı-kırmızılılar gruptaki ikinci maçında son şampiyon Olimpiakos'u ağırlayacak. Yeni hocası ve yeni isimleriyle sezonun ilk maçını Ukrayna'da oynayan F.Bahçe Ülker, Buduvelnik'i son çeyrekteki performansıyla 102-84 mağlup etti. Sarı-lacivertliler 25 Ekim'de grubun favorilerinden Barcelona'yı konuk edecek. Bu sezon küçülmeye giden Anadolu Efes de evindeki ilk maçı kazanarak sezona moralli başladı. Emporio Armani Milano'yu 87-67 mağlup eden lacivert-beyazlıların tek eksiği Abdi İpekçi'deki seyirci sayısıydı. Efes, ikinci maçını 25 Ekim'de Strasburg ile oynayacak.
nbsp;Bizimkiler Avrupa'ya damga vurdu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...