Fenerbahçe ile Anadolu Efes 126. randevuda

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe ile Anadolu Efes 126. randevuda

SPOR Haberleri  / AA

Beko Basketbol Ligi'nin 2. haftasında 20 Ekim Pazar günü karşılaşacak Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes, resmi maçlarda 126. kez birbirlerine rakip olacak.

Beko Basketbol Ligi'nin iki güçlü ekibi Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes, resmi maçlarda 126. kez karşı karşıya gelecek.
Anadolu Efes Kulübü'nden alınan bilgiye göre, ligin iki güçlü ekibi Ülker Sports Arena'da 126. randevularına çıkacak. İki takım arasında geride kalan 125 resmi maçın 78'inin Anadolu Efes, 47'sini ise sarı-lacivertli takım kazandı.
İki takım ligde 110, Türkiye Kupası'nda 10, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 4, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası'nda ise 1 kez karşılaştı. Ligdeki maçların 68'inde Anadolu Efes, 42'sinde ise Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrıldı.
Bu arada, Anadolu Efes, rakibiyle oynadığı son 5 resmi maçı da kazandı. Ligde son iki sezondur rakibini mağlup etmeyi başaran lacivert-beyazlılar, 2011-2012 sezonunda oynanan Türkiye Kupası maçından da galip ayrıldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...