Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WTA İstanbul'da kuralar çekilecek

/ Kaynak: AA
WTA İstanbul'da kuralar çekilecek

SPOR Haberleri  / AA

Kadın Tenisçiler Birliği'nin sezon sonu turnuvası TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul'da kuralar 20 Ekim Pazar günü çekilecek.

Dünyanın en iyi 8 kadın tenisçisinin mücadele edeceği turnuvada kura çekimi 20 Ekim'de yapılacak. İstanbul'da üst üste 3. ve son kez düzenlenecek şampiyonanın kura çekimi akşam saatlerinde Polat Renaissance Otel'de gerçekleştirilecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvanın kura çekimine şampiyonada mücadele edecek sporcuların yanı sıra WTA Başkanı Stacey Allaster, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural da katılacak. Turnuvada teklerde son şampiyon ABD'li Serena Williams, Belarus'tan Victoria Azarenka, Polonyalı Agnieszka Radwanska, Çinli Li Na, Çek Petra Kvitova, İtalyan Sara Errani, Sırp Jelena Jankovic ve Alman Angelique Kerber mücadele edecek. Çiftlerde ise Sara Errani-Roberta Vinci (İtalya), Peng Shuai (Çin)-Hsieh Su-Wei (Tayvan), Nadia Petrov (Rusya)-Katarina Srebotnik (Slovenya) ve Ekaterina Makarova-Elena Vesnina (Rusya) ikilileri korta çıkacak. Bu arada, teklerde şampiyonluk için mücadele edecek sporcular 21 Ekim Pazartesi günü Polat Renaissance Otel'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...