Benzema'ya 50 milyon avro

Benzema'ya 50 milyon avro

SPOR Haberleri

Karim Benzema'yı ara transfer döneminde kadrosuna katmak için bir İngiliz kulübünün 45 ila 50 milyon avro arasında teklif yapacağı öne sürüldü.

Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema'yı ara transfer döneminde kadrosuna katmak için bir İngiliz kulübünün 45 ila 50 milyon avro arasında teklif yapacağı öne sürüldü. Futbolcunun menajeri François Gallardo, İspanyol basına yaptığı açıklamada, "El Clasico derbisinin ardından Benzema ile ilgilenen bir İngiliz kulübü, Real Madrid temsilcileriyle görüşecek" ifadesini kullandı. Gallardo, Benzema ile ilgilenen kulübün adına ilişkin bilgi vermezken, milli golcünün ara transfer döneminde ya da en geç sezon sonunda takım değiştirebileceğini belirtti. İngiliz kulübünün Fransız golcünün bonservisini alma konusunda kararlı olduğu ve Real Madrid'e 45 ile 50 milyon avro arasında bir teklif sunacağı öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...