Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic, yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Antrenmana özel çalışma yapan İsmail Köybaşı, Sivok ve Atiba Hutchinson katılmazken, dünkü antrenmanda sol ayak bileğini burkan ve tedavisine başlanan Muhammed Demirci de antrenmanda yer almadı. Siyah - beyazlılar, kondisyon ve taktik çalışmasına takım halinde yapılan ısınma koşusuyla başladı. Ardından stretching ve istasyon çalışmaları yapan takım, elle pas ve kafayla pas çalışmasının yer aldığı oyunlarla antrenmana devam etti. Daha sonra iki grup halinde taktik çalışmasının yer aldığı program uygulayan ekibimizin antrenmanı, yarım sahada yapılan taktik maçıyla sona erdi. Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile 21 Ekim Pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...