'Delikanlı adam sözünde durur' deyip bıçakladı

'Delikanlı adam sözünde durur' deyip bıçakladı

GÜNDEM Haberleri

Zanlı kadın, 'Birbirimize uyuşturucuyu bırakma sözü verdik. Sözünde durmayınca ben de bıçakladım' dedi.

Adana'da uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve temin etmek suçlarından 13 ayrı suç kaydı bulunan Leyla K., kendisi gibi uyuşturucu bağımlısı olan erkek arkadaşı Tarık Ç. ile birlikte bağımlılıktan kurtulmaya karar verdi. Leyla K.'nın yaşadığı evde odaya kapanan çift, 2 gün boyunca dışarı çıkmadı. Tarık Ç., bu duruma daha fazla dayanamayınca dün sabah saatlerinde kız arkadaşından kendisine eroin bulmasını istedi. Leyla K. erkek arkadaşına, "Sen söz verdin, delikanlı adam sözünden dönmez. Ben sana uyuşturucu filan bulamam" diyerek karşı çıktı. Öfkelenen Tarık Ç., sevgilisini tekme tokat dövmeye başladı. Erkek arkadaşının darbelerinden korunmaya çalışan Leyla K., çantasında taşıdığı bıçağı çıkarıp Çelik'in sol bacağından yaraladı.

POLİSE SALDIRMAK İSTEDİ

Leyla K., yaraladığı arkadaşı için 112'yi arayıp ambulans istedi. Tarık Ç. ve Leyla K., Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polise saldırmak istedeği için sedyeye kelepçelenen Tarık Ç. kız arkadaşından şikayetçi olmadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...