Adnan Januzaj Türkiye'yi seçer mi, belirsizik sürüyor

Adnan Januzaj Türkiye'yi seçer mi, belirsizik sürüyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Henüz hangi A milli takımda forma giyeceğini açıklamayan Januzaj için aday ülkeler arasında Kosova, Arnavutluk, Belçika, Türkiye ve İngilter yer alıyor.

Son dönemin en çok konuşulan ve hangi milli takımda forma giyeceği merak konusu olan nbsp;Manchester United'ın genç yıldızı Adnan Januzaj, kulübü ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan nbsp;Adnan Januzaj nbsp;ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Manchester United'ta menajer David Moyes, imza sonrası çok mutlu olduğunu belirtirken, ''Adnan'ın geleceğini Manchester United'ta sürdüreceği için çok mutluyum. O olağanüstü bir yetenek ve United'a geldiğimden bu yana beni çok etkiledi. Dengesi, duruşu, rakiplerine üstünlük kurmadaki becerisi ile yaşına göre olağanüstü bir yetenek'' ifadelerini kullandı. Adnan Januzaj da imza sonrasında kısa bir açıklama yaparken, ''Manchester United ile imzalamak heyecan verici. Buranın her zaman doğru yer olduğunu hissettim. Sezon benim için çok iyi geçiyor. Adeta rüya gibi. Daha çok çalışmak ve kendimi bir Manchester Unitedlı olarak kanıtlamak istiyorum'' dedi.
MİLLİ TAKIM BELİRSİZLİĞİ
Moyes'un başa geçmesiyle sıkça forma şansı bulan Adnan Januzaj, Premier League'de 3 maçta görev alırken 2 de gol atma başarısı gösterdi. Henüz hangi A milli takımda forma giyeceğini açıklamayan Januzaj için aday ülkeler arasında Kosova, Arnavutluk, Belçika, Türkiye ve İngilter yer alırken, genç ismin Dünya Kupası öncesi seçim yapması bekleniyor. İngiliz ekibi Januzaj'ın sözleşme imzalamasının ardından resmi twitter adresinden genç oyuncunun imzasını ''Gençlik, cesaret, başarı'' sözleri ve bu fotoğraf ile paylaştı.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...