Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lılar balık tutan 2 vatandaşı tartakladı

/ Kaynak: DHA
PKK'lılar balık tutan 2 vatandaşı tartakladı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bitlis'in Kayalıbağ Köyü'nde balık tutan 2 vatandaş, silahlı bir grup PKK'lı tarafından tartaklanıp, tehdit edilerek paraları yakıldı.

Bitlis merkeze bağlı Kayalıbağ Karaca Mahallesi'nde 2 gün önce yaşanan olayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "17 Ekim 2013 günü saat 13.00 sıralarında, Bitlis/Merkez-Kayalıbağ Köyü Karaca Mahallesi bölgesine balık tutmaya giden 2 vatandaş, yanlarına gelen silahlı 6 bölücü terör örgütü mensubu tarafından darp edilerek, 3 adet cep telefonları kırılmış, paraları (350 TL) yakılmış ve 'Sizi bir daha burada görmeyelim, eğer gelirseniz sizi öldürürüz' şeklinde tehdit edilmiştir. Bölücü terör örgütü mensupları şahıslardan birini saat 14.00, diğerini de 20.00 sıralarında aynı bölgede serbest bırakmıştır. Olay Adli ve Mülki makamlara bildirilmiş, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştır" denildi.
nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...