Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Annesi ve Babası için kendini de feda etti

/ Kaynak: DHA
Annesi ve Babası için kendini de feda etti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde dün akşam düğünden dönen Koçak ailesinin evinde sabaha karşı çıkan yangın, faciaya dönüştü.

Yangının alevlerini fark edip dışarı çıkan Ali Koçak, çevredekilerden yardım istedi. Bir süre çaresiz kalıp evden çıkamayan anne ve babasını kurtarmak için tekkar aleverin yükseldiği eve giren Koçak, çıkarmak için kucakladığı annesi ve babası ile alevler arasında kalıp, feci şekilde can verdi. Yangın, Taşköprü'ye 10 kilometre mesafedeki Bük Karşı Köyü'nde sabaha karşı saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Dün gece köylerindeki bir düğünden eve dönen Satılmış ve Resmiye çifti ile oğulları Ali Koçak, 2 katlı ahşap evlerinde odalarına çekilip yattılar. Ancak sabaha karşı elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede giderek büyüyüp, ahşap evi sardı. Bu sırada uykusundan uyanan Ali Koçak, çıkan yangını fark edip, evin penceresinden atlayıp, komşularından yardım istedi. Hemen geri dönen Koçak, anne ve babasının dışarı çıkmaması üzerine tekrar girdiği evden bir daha çıkamadı. Köy halkının ihbarı üzerine Taşköprü ve Kastamonu belediyeleri, Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Kastamonu şeker fabrikasına ait 6 arazözle müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı ancak yangında Resmiye Koçak (70), Satılmış Koçak (81) çifti ile oğulları Ali Koçak (49) alevler arasında kalarak feci şekilde can verdi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...