Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çamura bulanan Karadeniz, çöp denizi oldu

/ Kaynak: CHA
Çamura bulanan Karadeniz, çöp denizi oldu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Zonguldak'ın yüksek kesimlerinde dün gece bastıran kuvvetli yağış sonrası yükselen dereler, Karadeniz'i çamur sarısına buladı.

Zonguldak'ın yüksek kesimlerinde dün gece bastıran kuvvetli yağış sonrası yükselen dereler, Karadeniz'i çamur sarısına buladı. Kent limanının tamamı ve Karadeniz açıkları sarı mavi renklere bürünürken, duyarsız insanların derelere gelişi güzel attığı çöpler ve orman atıkları limanı kapladı. Limanın yüzeyi, ağaç parçaları, kütükler ve orman atıkları ile pet şişe, damacana ve plastik toplar gibi evsel atıklarla doldu. nbsp;Sarıya bürünen Karadeniz'in yüzeyinin çöple dolduğunu gören vatandaşlar, yaşanan çevre kirliliğine tepki gösterdi. Valilik önündeki Kordonboyu'nda gezinirken çöp yığınıyla karşılaşan vatandaşlar, "Tabi afet ve selin getirdiği orman atıklarının haricinde vatandaşların attığı pet şişeler ve çeşitli çöpler işi daha da kötü yapıyor. Kimse çevre için duyarlı davranmıyor. Sonra bunlara belediye yeterince bakmıyor, vatandaş olarak biz kendi kendimizi bilmeliyiz. Her yer pislik olmuş. Sağda solda dereye atılan bütün çöpler buraya gelmiş." dedi. nbsp;Yaşananların çok ayıp olduğunu belirten emekli bir vatandaş ise şunları söyledi: "Eskiden derenin ağzına bariyer kurmuşlar, çöpler bariyere takılıyor ve belediye ekipleri bunları temizliyordu. Fakat şimdi o da yok. Yağmurla birlikte Beycuma ve Devrek istikametinden itibaren gelen orman kalıntıları ve çöpler ne varsa geliyor. Bu şehrimiz adına çok ayıp olacak."
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...