Radwanska, genç tenisçilerle buluştu

/ Kaynak: CHA
Radwanska, genç tenisçilerle buluştu

SPOR Haberleri  / CHA

TEB BNP Paribas WTA Championships için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska, geleceğin tenisçileriyle buluştu.

TEB BNP Paribas WTA Championships için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska, geleceğin tenisçileriyle buluştu. Radwanska, genç tenisçilerle tenis oynadı. nbsp;Türkiye'nin tenisteki genç yetenekleri, dünya sıralamasında dördüncü olan Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska ile bir araya geldi. Bakırköy ve Yeşilyurt Tenis Kulübünden gelen 14 – 16 yaş grubu genç tenisçiler, Radwanska ile Sinan Erdem Spor Salonu WTA antrenman sahasında tenis oynama fırsatı yakaladı. Buluşmada genç tenisçiler, ünlü tenisçi ile tenis oynadı, sohbet edip, tavsiyelerini dinledi. Kendi antrenmanlarından önerilerde bulunan Radwanska, genç raketlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından da minik tenisçilerin toplarını imzaladı. nbsp;Dünya Kadınlar Tenis Turnuvası Koordinatörü eski milli tenisçi İpek Şenoğlu, Dünya Kadınlar Tenis Turnuvası'nın üçüncü ve son senesi olarak İstanbul'da düzenlendiğini söyledi. Şenoğlu, "Bu organizasyon dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri. Bu organizasyonun İstanbul'a gelmesindeki en büyük pay daha önce yapılan güzel organizasyonlar diyebiliriz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile federasyonumuzun emeği ile bu turnuvayı İstanbul'a getirdik. Bu organizasyonun son sene olmasının nedeni ise şu şekilde; uluslararası tenis federasyonu bir ülkeye ancak üç sene izin verme gibi bir durumu var. Bizde bu işi bu sene layığı ile yerine getirip, bayrağı başka bir ülkeye devredeceğiz. Önümüzdeki üç yıl Singapur'da düzenlenecek." diye konuştu. nbsp;Bu tür organizasyonların Türkiye açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Şenoğlu, "Yurtdışından gelen seyirciler var. Sporcuların sosyal medyada İstanbul ile ilgili özel paylaşımları var. Bunlar çok keyifli şeyler turnuvadaki en güzel renk seyirciler. Burada inanılmaz bir atmosfer oluşturuyorlar. Buraya ne kadar büyük fedakarlıklarla çalışkanlıklarla gelinebildiğini ancak canlı izlediğiniz zaman görebiliyorsunuz. Şimdiki minikler gelip burada bazen seyirci olarak bazen de sporcularla tenis oynama fırsatı yakalayarak onlarla bire bir temasa geçebiliyorlar. Bu çok güzel bir avantaj" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...