Umut Güner, 'Stat çalışmalarında sorun yok'

/ Kaynak: CHA
Umut Güner, 'Stat çalışmalarında sorun yok'

SPOR Haberleri  / CHA

Umut Güner, İnönü Stadı'ndaki kazı çalışmalarının devam ettiğini ve şu an için inşaat çalışmalarında bir problem yaşanmadığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, İnönü Stadı'ndaki kazı çalışmalarının devam ettiğini ve şu an için inşaat çalışmalarında bir problem yaşanmadığını söyledi. nbsp;Süper Lig'e verilen milli ara ve ardından yaşanan Kurban Bayramı nedeniyle Fransa'ya giden Umut Güner, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine telefonla verdiği bilgide, "Şu anda stadımızda çalışmalar devam ediyor. Kazı çalışmaları durdu yönünde haberler çıkıyor. Bu gerçeği yansıtmıyor. Harfiyattan çıkan moloz ve topraklarımız ilk aşamada Yenikapı'da deniz dolgusu olarak kullanılıyor ve o alana dökülüyordu. Şu anda ise Arnavutköy Bolluca Köyü yakınlarına dökülüyor. Çalışmalar ile ilgili en ufak bir sorun yok." dedi. nbsp;Öte yandan bugün akşam saatlerinde yurda döneceğini belirten Güner, yeni stadyum ile ilgili yaşanan gelişmeler hakkından önümüzdeki günlerde detaylı bilgi verileceğini de sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...