TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde araçlar 'dur-kalk' ilerliyor

/ Kaynak: CHA
TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde araçlar 'dur-kalk' ilerliyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçirenlerin geri dönmeye başlaması nedeniyle TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşanıyor.

Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçirenlerin geri dönmeye başlaması nedeniyle TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşanıyor. Otoyolda zaman zaman trafik durma noktasına geliyor. nbsp;Hafta sonu yaşanacağı tahmin edilen yoğunluğa takılmak istemeyen tatilciler, dönüşe erken geçince beklenen yoğunluk dün akşam saatlerinden itibaren başladı. Sabah saatlerinde rahatlayan trafik, öğle saatlerinde tekrar yoğunlaşmaya başladı. TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesimindeki Bekirdere Rampası mevkinde sağanak yağış sebebiyle de trafik durma noktasına geldi. Araçların 'dur kalk' ilerlemesi nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Bekirdere Rampası'ndan sonra, otoyolun İzmit batı katılımına kadar yolun zaman zaman 3 şeritten 2 şeride düşmesi ve tüneller bölgesinin bulunmasından dolayı bu bölgede trafik sıkışıklığı yaşanıyor. nbsp;Öte yandan, otoyolun İstanbul-Ankara istikametinde trafik akışı da yok denecek kadar az olduğu gözleniyor.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...