Recep Sert, Kurban Bayramı'nı ailesiyle geçirdi

/ Kaynak: CHA
Recep Sert, Kurban Bayramı'nı ailesiyle geçirdi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzü ile alt ve üst çenesi nakledilen Recep Sert baba evinde çok mutlu.

Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzü ile alt ve üst çenesi nakledilen Recep Sert baba evinde çok mutlu. 18 temmuzda yapılan naklin ardından Prof. Dr. Özkan'ın özel izniyle Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ailesinin yanında Kurban Bayramı'nı geçiren Recep Sert, ziyaretçilerle konuşmuyor. Yüzündeki maskesini indirmeyen Sert, yakınlarına el sallayarak teşekkür ediyor. nbsp;AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Recep Sert'i evinde ziyaret ederek durumu hakkında babasından bilgi aldı. Recep Sert'in babası Cafer ile annesi Gülfinaz Sert'e geçmiş olsun dileklerini iletti. nbsp;Baba Cafer Sert, oğlunun bayram sebebiyle eve gelmesinin sevinçlerini ikiye katladığını anlattı. nbsp;Baba Sert, "Bu duygu tarif edilemeyecek bir duygu. Biz iki bayramı, iki sevinci bir arada yaşadık. Bu sevinci bir tek biz değil, bütün eş dost, bütün akrabalarımız, dostlarımız İnegöllülerimiz yaşadı. Hepimiz beraber yaşadık. Allah devletimizden, hükümetimizden, milletimizden razı olsun." dedi.

Recep Sert'in sağlığına kavuşması için devletin bütün birimlerinin üzerine düşen vazifeyi yerine getirdiğini kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise şunları söyledi: "Sağlık Bakanlığımızdan ve hükümetimizin oluşturduğu sağlık politikalarımızdan çok büyük destek gördü. Recep bizim kardeşimiz, hemşerimiz. Umudumuz o ki önce Türk doktorlarının böyle bir başarısının sonuna kadar başarı ile taçlanması ve Recep kardeşimizin de bir an önce sağlığına kavuşması. Biz de elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz."

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...