Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım Yüksel Günay yalanlaması

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım Yüksel Günay yalanlaması

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Kulübü bayramlaşma töreninde Başkan Aziz Yıldırım ve Yüksel Günay arasında geçen diyaloglarla ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Bugün bazı gazetelerde, kulübümüzün bayramlaşma töreninde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Sayın Yüksel Günay arasında, Sayın Günay'ın sağlığıyla ilgili geçen diyaloglar, aslından farklı olarak 'İmalı söylemler' biçiminde yansıtılmıştır. Başkanımızın, kulübümüzün Divan Kurulu Başkanı'na yönelttiği söylemleri herhangi bir ironi ya da ima içerikli değildir. Başkanımızın sözleri, bir süredir sağlık sorunları yaşayan Sayın Yüksel Günay'ın tamamıyla iyileşmeden bayramlaşmaya katılmasına ve sağlık durumuna yönelik telkinlerdir.Kamuoyundan ricamız, konuyu farklı yerlere çekme amaçlı bu tür manipülasyonların dikkate alınmamasıdır" denildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...