Jose Mourinho 'En iyi kaleciler bizde'

- Güncelleme:
Jose Mourinho 'En iyi kaleciler bizde'

GÜNDEM Haberleri

Jose Mourinho, kulüp formasıyla ligde 300. maçına çıkacak Çek kaleci Petr Cech'in dünyanın en iyi kalecisi olduğunu iddia etti.

İngiliz basınına deneyimli eldiven Cech ve bu sezon için Atletico Madrid'e kiraladıkları Thibaut Courtois'ya ilişkin değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam, "Dünyanın en iyi kalecilerine sahip olduğumuzu söylesem,
birçok insanın buna karşı çıkacağını sanmıyorum" şeklinde konuştu. nbsp;Bu söylemine karşı çıkanların, çok fazla taraftar bulamayacağını önesüren Mourinho, ayrıca iki kalecisinin de dünyanın en iyi 3 eldiveni arasında sayılması gerektiğini savundu. İki oyuncunun da Chelsea bünyesinde bulunmasından duyduğu memnuniyeti anlatan Mourinho, Cech'in yedeği olmak istemediğini belirtmesinin ardından tecrübe kazanması için Atletico Madrid'e kiralanan 21 yaşındaki Courtois'ya ilişkin çıkan transfer söylentilerine,"Bu durum beni endişelendirmiyor, çünkü kontrol ne Atletico'da, ne de Barcelona'da. Her şey kontrolümüzde" cevabını verdi. Courtois, daha önce yaptığı açıklamada, yedek kalmamak için Chelsea'da devam etmek istemediğini ifade etmişti. İspanyol basını, Atletico Madrid ve Barcelona'nın genç Belçikalı file bekçisini kadrosuna katmak için sezon sonu yoğun bir uğraş vereceğini belirtiyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...