Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayern Münih'e yan bakılmıyor

Bayern Münih'e yan bakılmıyor

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga 9. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, Mainz 05'i Robben (50'), Müller (52', 82') ve Mandzukic (69')'in golleriyle 4-1 mağlup etti.

Almanya Bundesliga 9. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, Mainz 05'i Allianz Arena'da konuk etti. Maçın ilk yarısında iki takım da birçok pozisyon bulurken konuk ekip Mainz 05, Shawn Parker'ın 44. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına daha etkili bir futbolla başlayan ev sahibi Bayern Münih, 50. dakikada Arjen Robben'in attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Bu golden hemen sonra 52. dakikada Thomas Müller, attığı golle Bayern Münih'i 2-1 öne geçirdi. Mario Mandzukic , maçın 69. dakikasında attığı golle Bayern Münih'i 3-1 öne geçirdi. Dakikalar 82'yi gösterirken sahneye bir kez daha Thomas Müller çıktı ve kendinin ikinci, takımının dördüncü golünü attı: 4-1. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç, Bayern Münih'in 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...