Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor ikinci maçında da mağlup

Trabzonspor ikinci maçında da mağlup

SPOR Haberleri

Beko Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park, Olin Edirne'ye 93-88 mağlup olurken Olin Edirne'de Washington, 34 sayıyla galibiyetin mimarı oldu.

Beko Basketbol Ligi 'nde Olin Edirne, deplasmanda Trabzonspor Medical Park 'ı 93-88 yendi. Maçın başında Olin Edirne'nin hücumlardan boş dönmesini iyi değerlendiren Trabzonspor Medical Park, Cooley ve Penney'in sayılarıyla 3. dakikada 7-2 üstünlük sağladı. Washington ve Tapoutos ile oyunda kalmaya çalışan rakibi karşısında Can Maxim'in dışardan katkılarıyla da sayılar üreten bordo mavililer, 5. dakikayı da 13-8 önde geçti. Bu dakikadan sonra dengeyi kuran ve Erol Can'ın basketleriyle farkı kapatan konuk takım, 8. dakikada Ufuk'un basketiyle ilk kez öne geçti (13-14) ve üstünlüğünü sürdürerek ilk çeyreği de 21-20 önde kapattı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
İkinci çeyreğin başında alan savunması yapan Olin Edirne karşısında Katelyans ve Kirk Penney'in dış atışlarıyla sayılar bulan Trabzonspor Medical Park, 15. dakikada durumu 31-28 yaparak yeniden öne geçti. Konuk takım, ilk yarıda 17 sayı üreten Washington'un skorer oyunuyla Trabzonspor Medical Park karşısında tekrar etkili oldu ve devreyi de 43-40 önde tamamladı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
İkinci yarıya Kirk Penney'in 3 sayılık basketiyle skoru eşitleyerek (43-43) başlayan Trabzonspor Medial Park, Francis ile pota altından art arda sayılar bulan rakibi karşısında 24. dakikada yine Penney'in dış atışıyla 52-51 öne geçmeyi başardı ve bu bölümde yakaladığı 8-0'lık seriyle farkı 6 sayıya (57-51) çıkardı. Ancak ev sahibi takım bu üstünlüğünü devam ettiremeyince Olin Edirne, Washington'un tekrar devreye girmesiyle 26. dakikada 59-58 üstünlük sağladı ve bu oyuncunun etkili oyunu sürdürmesiyle üçüncü periyodu da 70-65 önde geçti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Son periyoda Francis ve Kerem Hotiç'in sayılarıyla başlayan Olin Edirne, farkı 31. dakikada 10 sayıya (75-65) çıkardı ancak Trabzonspor Medical Park, rakibinin hücuma çıkarken kaybettiği topları Kaya Peker ve Tutku ile iyi
değerlendirerek 34. dakikada farkı 1 sayıya (75-74) kadar indirdi. Reha ve Tapoutos'un basketlerine Tutku karşılık verince son 40 saniyeye 86-86 beraberlikle girildi. Son bölümde iyi hücum edemeyen rakibi karşısında Tapoutos ve Berkay ile serbest atıştan sayılar bulan komuk takım, maçtan 93-88 galip ayrıldı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Olin Edirne'de Washington, 34 sayıyla maçın en skorer isim oldu. Bu oyuncuyu Trabzonspor Medical Park'ta Kirk Pinney, 24 sayıyla takip etti.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Ligin ilk haftasında Aykon TED Ankara Kolejliler'e deplasmanda yenilen bordo mavililer, cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarları önünde oynadığı ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK: 88 - OLİN EDİRNE: 93
Salon: Hayri Gür
Hakemler: Emin Moğulkoç, Alper Altuğ Köselerli, Mehmet Şahin
Trabzonspor Medical Park: Kirk Penney 24, Tutku 14, Kaya Peker 10, Can Maxim 9, Cooley 6, Can Korkmaz 7, Adnan Önder, Katelynas 18, Cevat Alper
Olin Edirne: Washington 34, Tapoutos 22, Erol Can 4, Francis 16, Barış Güney, Ufuk 6, Reha 2, Caner, Kerem Hotiç 3, Berkay 6
1. periyot: 20-21
Devre: 40-43
3. periyot: 65-70

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...