Mancini'den sürpriz Bruma kararı

Mancini'den sürpriz Bruma kararı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Portekizli yıldız adayı Bruma'yı 18 kişilik kadroya almazken, tribüne yolladı.

Galatasaray'daKarabükspor karşısında Türk Telekom Arena'ya ilk kez çıkan teknik direktör Roberto Mancini, sürpriz bir tercihte bulundu. İtalyan teknik adam, transfer olduktan sonra taraftarları heyecanlandıran bir performans ortaya koyan Portekizli yıldız adayı Bruma 'yı ilk 18'e almazken, ilk 11'inde 5 yabancıya yer verdi.

Mancini, ilk 11'de, yabancılardan Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba'ya şans verirken, yedekler arasında ise kontenjanı Dany'den yana kullandı.

Sarı-kırmızılılarda Bruma'nın dışında tribüne giden isimler, Emmanuel Eboue, Albert Riera ve Nordin Ambarat oldu. Öte yandan 48 yaşındaki çalıştırıcı ilk 11'de sürpriz bir şekilde Ceyhun Gülselam'a şans verirken, sakatlığı bulunan Gökhan Zan da 18 kişilik kadroda yer almadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...