Galatasaray'da sakatlık ve sol bek krizi

Galatasaray'da sakatlık ve sol bek krizi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Karabükspor ile karşılaşan Galatasaray'da Hakan Balta sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi.

Galatasaray, Karabükspor ile karşı karşıya geldiği Spor Toto Süper Lig'in 8 . hafta mücadelesinde bir oyuncusunun sakatlığı ile şok yaşadı. Sarı-kırmızılılarda sezon başından bu yana düzenli olarak forma giyen Hakan Balta, sakatlanarak kenara geldi ve 78. dakikada tedaviden sonuç alamayınca Dany onun yerine oyuna dahil oldu.

DANY'İ KADROYA ALDI VE...

Karşılaşma öncesinde Bruma'yı ilk 18'e almayan teknik direktör Roberto Mancini'nin yedek kulübesinde stoper bulundurma isteği nedeniyle Kamerunlu oyuncuyu kadroya aldığı belirtildi. Böylece Dany, Hakan Balta'nın yerine oyuna dahil olan isim oldu.

Galatasaray'da Hakan Balta'nın oyundan çıkması sonrasında Ceyhun Gülselam'ın yerine oyuna dahil olan Aydın Yılmaz da sol çizgiye geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...