Real Madrid'in zirve inadı

Real Madrid'in zirve inadı

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'da Real Madrid, Malaga'yı Di Maria ve Ronaldo'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Real Madrid, 22 puana yükseldi ve zirve takibini sürdürdü.

İspanya La Liga'da Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Malaga'yı Di Maria ve Ronaldo 'nun golleriyle 2-0 mağlup etti. Eflatun-beyazlılar, ligde 22 puana yükseldi. Ev sahibi Real Madrid, Malaga karşısında maça çok hızlı başladı. Henüz 8. dakikada Cristiano Ronaldo, sol taraftan harika vurdu ancak top üst direkte patladı. Baskısını sürdüren Eflatun-beyazlılar, 13. dakikada da gole yaklaştı. Di Maria'nın pasıyla savunmanın arkasına hareketlenen Ronaldo, yerden vurdu ancak direğin hemen yanından auta gitti. Karşılaşmanın ilk devresinde gol olmadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya ise ev sahibi Real Madrid, golle başladı. Sağ taraftan Arjantinli Di Maria'nın ortasına kimse dokunamadı ve bu top doğrudan Malaga ağlarıyla buluştu. Ev sahibi bu golle 46. dakikada 1-0 öne geçti.

İlerleyen dakikalarda ise Real Madrid'in üstün oyunu vardı. Ancak Cristiano Ronaldo'nun yakaladığı pozisyonlarda Malaga kalecisi Willy Caballero, kalesinde adeta devleşti.

Son dakikaya kadar skoru 1-0'da tutan Malaga takımı, duraklama anlarında gelen penaltı ile teslim oldu. Gareth Bale, ceza sahasına girdiği anda düşürülürken, penaltıda topun başına geçen Cristiano Ronaldo skoru 2-0 yaptı.

Ev sahibi Real Madrid oldukça zorlandığı bu maçı 2-0 kazanıp, ligdeki puanını 22'ye çıkardı. Malaga ise 9 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...