Galatasaray taraftarını çılgına çeviren düdük

Galatasaray taraftarını çılgına çeviren düdük

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Kardemir Karabükspor oynanan maçın bitiminde sarı-kırmızılı taraftarlar hakeme ve TFF'ye tepki gösterdi.

Galatasaray'ınKardemir Karbükspor'u ağırladığı karşılaşmanın bitiminde sarı-kırmızılı taraftarlar maçın hakemi Mustafaİlker Coşkun ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i protesto etti. Galatasaray'ın 2-1 önde olduğu maçın son saniyelerinde sarı-kırmızılılar kontratağa çıktı. Kardemir Karabükspor savunmasını 2'ye 1 yakalayan Galatasaray üçüncü gol için hücum ederken, hakem Mustafa İler Coşkun son düdüğü çalarak karşılaşmayı bitirdi.

Mustafa İler Coşkun'un bitiği düdüğü Türk Telekom Arena'da büyük bir tepkiye neden oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar önce karşılaşmanın hakemini protesto ederken, sonrasında 'Yeter Yıldırım Demirören' tezahüratları Türk Telekom Arena'yı inletti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...