Mancini, Bruma'yı neden kadroya almadığını açıkladı

Mancini, Bruma'yı neden kadroya almadığını açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili görüşlerini dile getiren Roberto Mancini, "Zor bir karşılaşma oldu. Maçtan önce zor olacağını biliyorduk. Rakibimiz iyi oynadı. Sonuç iyi oldu" dedi.

"OYUNCULAR YORGUN GELDİ"

Sarı-kırmızılı takımla ilgili konuşan İtalyan teknik adam, "İstediğim takımın oluşması zaman alacak. Akhisar Belediyespor maçına göre Karabükspor karşısında birçok şeyi daha iyi yaptık. Hataları daha az yaptık. Milli takımlardan oyuncular yorgun geldi. Bunu da unutmayalım" açıklamasını yaptı.

ŞAŞIRTAN BRUMA CEVABI

Bruma'nın kadroya alınmamasıyla ilgili soruya cevap veren Mancini, "Genç bir oyuncu. Her şeyi onun çözmesini bekleyemeyiz. Cuma günü geldi. Takımla antrenman yapmadı. Ayrıca Dany'den başka defans oyuncumuz da kalmamıştı. Bu yüzden tercihim Dany'den yana oldu" diye konuştu.

"ÇARŞAMBA GÜNKÜ ANTRENMAN ÇOK ÖNEMLİ"

"Şampiyonlar Ligi'nde nasıl bir kadro olacak. Yine değişiklikler görecek miyiz?" şeklinde soruya cevap veren Mancini, "Öncelikle üç günde bir maç yapan takım için milli takımdan oyuncuların yorgun gelmesi önemli bir faktör. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçına kadar zaman var. Oyuncuların dinç hale gelmesini bekleyeceğiz. Çarşamba günkü antrenman çok önemli. Ondan sonra nasıl bir kadro olacak göreceğiz" dedi.

"SNEIJDER İÇİN MUTLUYUM"

Wesley Sneijder ile ilgili konuşan Roberto Mancini, "Sneijder iki gol attı. Onun için mutluyum. Drogba gibi oyunun kaderini değiştiren bir isim olduğunu göstermeye başladı. Hamit Altıntop umarım erken döner ama ikinci milli maç arasından önce döneceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

"BENİM ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK"

'İkinciliğin başarısızlık sayıldığı bir yerde bu durum üzerinizde baskı oluşturuyor mu?' sorusuna da cevap veren İtalyan teknik adam, "Ben kazanmak için takımı oynatırım. Galatasaray da kazanmak için oynayan büyük bir kulüp. Ne olacağı sonunda belli olacak. Bu benim üzerimde baskı yaşatmaz. Benim elimde sihirli bir değnek yok. Ancak zamanla birçok şeyi daha iyi yapan bir hale geleceğiz" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...