TEM'de trafik durma noktasında

/ Kaynak: İHA
TEM'de trafik durma noktasında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle İstanbul'a geri dönen tatilciler TEM Otoyolu'nda uzun araç kuyrukları oluşturdu.

nbsp;Kurban Bayram'ı tatilinin sona gelinmesiyle TEM Otoyolu'nda trafik durma noktasına geldi. Her saat artan araç trafiği akşam saatlerinde adım adım ilerliyor. Her 5 kilometrede bir bulunan polisler emniyet şeridine girenlere ve olası kazalara anında müdahale ediyor. Seyyar satıcıların trafik durmasını fırsat bilerek satış yapması da yoğunluğun artmasına neden oluyor. TEM Otoyolu Kandıra çıkışı ile İzmit Batı çıkışı arasında özellikle tünellerin yolu iki şeride düşürmesi nedeniyle de sürücüler trafikte zor anlar yaşıyor. İzmit Batı çıkışından Gebze çıkışına kadar olan kısımda ise daha rahat bir trafik gözleniyor. Araç trafiğinin yarında artarak devam etmesi bekleniyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...