Manchester City'nin Aguero'su var

Manchester City'nin Aguero'su var

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nin 8. haftasında Manchester City, deplasmanda West Ham'ı 3-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

İngiltere Premier Ligi'nin 8. hafta mücadelesinde West Ham ile Manchester City karşı karşıya geldi. Boleyn Ground'da oynanan karşılaşmayı Manchester City 3-1 kazanarak galibiyete uzanan taraf oldu. Mücadelede konuk ekip Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 16 ve 51. dakikalarda Agüero ile 80. dakikada David Silva kaydetti. West Ham'ın 58. dakikada Ricardo Vaz Te ile bulduğu tek gol ise teselliden öteye gidemedi. Öte yandan karşılaşmanın 61. dakikasında Manchester City'den Negredo'nun bir şutu direkten oyun alanına dönerken Sergio Agüero attığı iki golün yanı sıra David Silva'nın golünde de asisti yaparak maçın yıldızı olmayı başardı.

Bu sonucun ardından Manchester City, 8 haftası geride kalan Premier Lig'de 5. galibiyetini alarak 16 puana yükseldi. West Ham ise 8 puanda kalarak istikrarsız sonuçlarını sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...