iPhone 5s'te uygulamalar neden çöküyor

iPhone 5s'te uygulamalar neden çöküyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Apple'ın iPhone 5S'i özellikleriyle dikkatleri çekse de, Crittercism'in yaptığı araştırma sonucu uygulamalar konusunda sıkıntı yaşadığı ortaya çıktı.

Daha önce farklı araştırmalar da yapan Crittercism, son yaptığı araştırmada iPhone 5S'te uygulamaların iPhone 5 ve 5C'ye göre daha fazla çöktüğünü ortaya koydu. Sonuçlara göre 5S'te uygulamalar 5 ve 5C'ye göre 2 kat daha fazla çöküyor. Crittercism'e göre bu durum iki faktöre bağlı. Yani 64 bitlik işlemci ve işlemciye uygun olmayan uygulamalardan dolayı. Crittercism'in CEO'lsu Andrew Levy de çökme durumunu 64 bitlik A7 ve M7 işlemcisine bağlıyor. Levy'nin söylediklerine bakarsak, 64 bitlik işlemci ilerisi için önemli bir gelişme, ama uygulamaların A7'ye uygun hale gelmesi ise zaman alacak. Uygulamalar iPhone 5'in donanımıyla uyumlu, 5'le aynı donanıma sahip olan 5C'de de bu yüzden sorun olmuyor. Levy, daha ileride iPhone 5S'te bu sorunların giderileceğini belirtiyor.(Scroll.com.tr)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...