Serbest kalan Türk pilot Murat Akpınar'dan ilk açıklamalar

Serbest kalan Türk pilot Murat Akpınar'dan ilk açıklamalar

GÜNDEM Haberleri

Murat Akpınar, yaşadıkları günleri anlattı. "Kaçmalarının imkanı olmadığını kötü muamele yapılmadığını, havaalanının yanında tutulduklarını söyledi.

Lübnan'da kaçırılan pilotlardan Murat Akpınar Türkiye'de yaptığı ilk açıklamada esaret günlerini anlattı. Akpınar şunları söyledi: nbsp;Herkes bizi dağlarda araraken havaalanının yanında kaldık. Bizim oradan kaçmamızın imkansız olduğunu gördük. Hayatımızı çok zorlaştıracaktık. Sağ kalmamıza imkan yoktu. Sağ kalmamızın yolu onlarla iyi geçinmekti.

BİRİ ÇOCUĞUNUN ADINI MURAT KOYACAK
Onların hayallerinde iki pilot var, bir tanesi çocuğunun adının Murat koyacak. Biz onlara çok şey ifade ettik. Bize kötü muamele yapılmadı. Devletimizin bizi orada bırakmayacaklarına inanıyordum. Allah herkesten razı olsun. Önce Sayın Başbakanımız bu saate kadar bizi beklemiş. Olayın başından beri takipte olduklarını söyledi. Ayrıntılı görüşmeyi daha sonra yapacağız. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...