Yurtta hava durumu nasıl olacak

/ Kaynak: İHA
Yurtta hava durumu nasıl olacak

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hava sıcaklığının Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Sinop, Erzincan, Erzurum'un kuzeyi, Van, Ağrı ile sabah saatlerinde Karabük, Kastamonu ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon'un doğu ilçeleri ve Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. nbsp;Hava sıcaklığının Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.
Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 14
İstanbul: Az bulutlu ve açık 19
İzmir: Az bulutlu ve açık 21
Adana: Az bulutlu ve açık 26
Antalya: Az bulutlu ve açık 26
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı 16
Trabzon: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 15
Artvin: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 11
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak yağışlı 9
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 22
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...