Fenerbahçe'nin rakibi Kayseri Erciyesspor

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'nin rakibi Kayseri Erciyesspor

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında bugün deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek.
Ligde ilk 7 haftada aldığı 5 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 16 puanla haftaya lider giren Fenerbahçe, deplasmanda bu sezon oynadığı 3 maçın 2'sini kazandı. Kayseri Erciyesspor ise 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 6 puanla 16. sırada bulunuyor.


FENERBAHÇE ERCİYESSPOR'A KAYBETMEDİ
Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor, lig tarihinde 5. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de daha önce 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında mücadele eden Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ile 4 kez karşılaştı. Taraflar arasındaki 3 maçı Fenerbahçe kazandı, 1 karşılaşma ise berabere bitti. Fenerbahçe'nin 14 golüne, Kayseri Erciyesspor 3 golle yanıt verdi.


KADLEC VE BARONİ MAÇ KADROSUNDA
Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor: "Volkan Demirel, Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Samuel Holmen, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Caner Erkin, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo."


ALVES, MEIRELES VE GÖKHAN KADRODA YOK
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Bruno Alves ve Gökhan Gönül maç kadrosuna alınmadı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...