Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Timsah seri peşinde

/ Kaynak: İHA
Timsah seri peşinde

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşılaşacağı Kayserispor karşılaşmasından galip ayrılarak, seriye geçmenin planlarını yapıyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın Atatürk Stadı'nda 20.00'da Kayserispor'u ağırlayacak. Sezona istediği gibi giriş yapamayan iki takımın mücadelesinde taraflar 3 puan için mücadele edecek. Haftaya 8 puanla 13. sırada giren Bursaspor, 7 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Kayserispor ise, 5 puanla 17 sırada girdi. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.


KAYSERİSPORLA 35. RANDEVU
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 35. randevuya çıkacak. Bu zamana kadar 34 müsabakada karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde yeşil-beyazlıların 15-12 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında oynanan 7 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmalarda 32 gol atarken, kalesinde ise 28 gol gördü. Ayrıca iki ekip ligde 32 kez karşı karşıya geldi. Bursaspor'un bu karşılaşmalarda 13-12 galibiyet üstünlüğü bulunurken, 7 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmalarda 30 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü.


BURSASPOR 4 MAÇTIR KAYSERİSPOR'A PUAN KAYBETMİYOR
Öte yandan yeşil-beyazlılar Kayserispor'a 2 sezondur puan kaybetmiyor. Ayrıca yeşil-beyazlılar Kayserisporla kendi sahasında karşılaştığı son 5 maçta da hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Yeşil-beyazlılar rakibine karşı 1974-1975 ve 2011-2012 sezonlarında rakibini 3-0 mağlup ederek elde etti. Kayserispor ise 2007-2008 sezonunda 4-1'lik skorla en farklı galibiyetini elde etti.


TİMSAH SAHASINDA GALİBİYETE HASRET
Yeşil-beyazlılar, Kayserispor karşısında alacağı 3 puanla sahasındaki galibiyet hasretini sona erdirmek istiyor. En son geçtiğimiz sezonun 28. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, o karşılaşmadan sonra oynadığı 5 karşılaşmada ise galibiyete ulaşamadı. Bursaspor, bu karşılaşmalarda sahadan 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı.


DÜDÜK ALİ PALABIYIK'TA
Bursa Atatürk Stadyumu'nda yarın oynanacak ve saat 20.00'da başlayacak karşılaşmada Ali Palabayık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Mehmet Metin, beşinci hakemi Mustafa Aydın, ve altıncı hakemi ise Özer Özden olacak.


MUHTEMEL 11
Bursaspor'un yarın oynanacak Kayserispor karşılaşmasına şu 11'le çıkması bekleniliyor: "Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Murat, Şamil, Belluschi, Ferhat, Batalla, Kazım."
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...