Avni Aker'de 'kusursuz fırtına'

Avni Aker'de 'kusursuz fırtına'

SPOR Haberleri

Trabzonspor, bugün sahasında konuk edeceği Sivasspor'u da yenerek zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Ligin 3. haftasında Akhisar deplasmanında aldığı 3-0'lık mağlubiyetin ardından oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Trabzonspor, bugün sahasında konuk edeceği Sivasspor'u da yenerek zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Saat 16.00'da Avni Aker'de oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan bordo-mavililerde Aykut Demir, Zokora ve Colman kart görmesi halinde gelecek haftaki Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

GÖZLER AVRUPA GOLCÜSÜ HENRİQUE'DE

Trabzonspor'un golcüsü futbolcusu Henrique, attığı 10 golle adeta takımını sırtlıyor. Henrique, "Eski takımımda bir sezonda 23 gol kaydetmiştim. Bu sezon bunu geçmeyi hedefliyorum" dedi. Ligde 2, Avrupa'da 8 golü bulunan Henrique, Sivasspor maçı ile gollerine devam etmek istediğini söyledi.



nbsp;Avni Aker'de 'kusursuz fırtına'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...