Roberto Mancini değişik yöntemlerini kullanmaya başladı

Roberto Mancini değişik yöntemlerini kullanmaya başladı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Karabükspor mücadelesi sonrasında oyunculara Türk Telekom Arena'da idman yaptırdı.

Galatasaray'da Fatih Terim sonrasında göreve gelen nbsp;Roberto Mancini, nbsp;değişik yöntemlerini kullanmaya başladı. İtalyan teknik adam, Karabükspor'u 2-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında antrenör eşliğinde bir çalışma yaptırdı.Sarı-kırmızılılarda 30 dakika ve altında oynayan oyuncular ile birlikte forma giymeyen yedek isimler sahada kalarak rejenerasyon antrenmanı yaptı. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışma gerçekleştiren oyuncular sonrasında ise takım otobüsü ile birlikte nbsp;Türk Telekom Arena'dan ayrıldı.Öte yandan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde FC Kopenhag ile oynanacak mücadelenin hazırlıkları öncesinde takıma bir gün izin verdi. Galatasaray, 23 Ekim Çarşamba günü Danimarka'da oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına 21 Ekim günü start verecek.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...