Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Holiganlar otobüs taşladı

/ Kaynak: AA
Holiganlar otobüs taşladı

SPOR Haberleri  / AA

İstanbul'da yapılacak maçta takımlarını desteklemeye giderken Balıkesir Susurluk'ta karşılaşan Aydınspor 1923 ile Göztepe taraftarları birbirine girdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, İstanbul'da yapılacak maçta takımlarını desteklemeye giderken Balıkesir'in Susurluk ilçesinde karşılaşan Aydınspor 1923 ile Göztepe taraftarları arasında gerginlik çıktı. Aydınspor 1923 taraftarını taşıyan otobüsün taşlanması sonucu araçtaki 3 kişi, yaralandı.Alınan bilgiye göre, İstanbul'da Sarıyer'le yapılacak maç için dün gece saatlerinde otobüsle yola çıkan Aydınspor 1923'ün taraftarı ve aynı grupta Kartalspor'la oynanacak karşılaşmada takımlarını desteklemek üzere yine İstanbul'a giden Göztepe taraftarı, Susurluk'ta farklı dinlenme tesislerinde sabaha karşı mola verdi.Bölünmüş yolun karşılıklı noktalarındaki tesislerde verilen mola sırasında birbirini fark eden taraftarlar arasında, yol boyunca aralıklarla süren sözlü atışma yaşandı.Çıkan gerginliğin ardından Aydınspor 1923 taraftarlarını taşıyan otobüs, tesisten ayrıldıktan hemen sonra önünü kesen bir grup taraftarca taşlandı. Olayda, otobüsteki taraftarlardan Okay K, Mustafa T. ve Aydın Ö, başından yaralandı. Susurluk Devlet Hastanesine götürülen yaralılar, müdahalenin ardından taburcu edildi.Otobüsün camlarının kırılması nedeniyle Aydınspor 1923 taraftarları, çağrılan başka bir otobüsle Aydın'a geri döndü.Yaralı taraftarlardan Okay K, "Benim başıma 3 dikiş atıldı. Diğer arkadaşlarımız da yaralandı. Otobüsümüz, paramparça oldu. Sarıyer maçına gidemedik" dedi.Hasar oluşan otobüsün sürücüsü de aracındaki taşları ve kırık camları temizledikten sonra aracıyla Aydın'a gitti.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...