Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü İşadamı hayatını kaybetti

/ Kaynak: DHA
Ünlü İşadamı hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da 'Kafkas' markası ile dünyaya kestane şekeri yediren Kafkas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tatveren kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Kardeşi Yüksel Tatveren ile uzun yıllar kestane şekeri ve türevlerinin gelişiminde önemli atılımlara imza atan 73 yaşındaki Atilla Tatveren'in cenazesi yarın Ulucami'de kılınacak namazın ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Pasta, şekerleme ve unlu mamüller alanında 1930 yılında Ali Şakir Tatveren tarafından kurulan Kafkas'ın büyümesinde büyük pay sahibi olan ikinci kuşak yönetici Atilla Tatveren, uzun yıllar kestane şekeri ve çeşitlerinin geliştirilmesinde önemli rol oynadı. Kestane şekeri ile anılan Bursa'nın dışında bayiliklerin verilmesinde de pay sahibi olan Atilla Tatveren, markalaşma yolunda da önemli adımlar attı. nbsp;Son dönemde rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gören Atilla Tatveren, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Yarın ikindi vakti Ulucami'de kılınacak cenaze namazının ardından Tatveren, Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...