İstanbul girişinde yoğunluk

/ Kaynak: İHA
İstanbul girişinde yoğunluk

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Kurban Bayramı tatilinin son gününde şehir dışından dönen vatandaşlar, İstanbul girişinde bulunan Çamlıca gişelerinden itibaren trafiğe takıldı.

9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar, tatilin bitmesiyle birlikte İstanbul'un yolunu tuttu. Tatilden dönüşlerini son güne bırakan vatandaşlar, Çamlıca gişelerinden itibaren trafiğe takıldı. Şehirlerarası otobüsler ve kamyonların da trafiğe eklenmesiyle, Çamlıca gişelerde yaşanan yoğunluk Samandıra gişelerine kadar ulaştı. Öte yandan, trafik ekipleri gişelerde uygulamalarını sürdürürken, bayram tatilinden dönen sürücüler yol boyunca trafikte kaldıklarını söyledi. Erzurum'dan geldiklerini söyleyen Ali Aldoğan, yaklaşık 20 saattir yolda olduklarını belirterek, "Normalde 14 saat sürmesi lazım. Yollarda oldukça yoğunluk var. İstanbul'a geldik daha Çamlıca gişelerde başladı. Hatta daha da yoğun olmaya başladı" dedi. Erken dönüş uyarılarını dikkate almadıklarını belirten Aldoğan, "Evet uyarılar oldu ama biz tatilimizin tadını çıkarmak istedik. Son güne kadar kaldık ama eziyet olmaya başladı. Ne yapalım yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...