Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Gül, Lübnan Cumhurbaşkanı ile görüştü

/ Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Gül, Lübnan Cumhurbaşkanı ile görüştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ile telefon görüşmesi yaptı. Gül'ü arayan Süleyman, 9 Lübnan vatandaşının serbest bırakılması ve ülkelerine sağ salim dönmesi konusunda Türkiye'nin gösterdiği çabalar için teşekkür etti. nbsp;Cumhurbaşkanlığı kaynaklarının verdiği bilgilere göre Gül de Lübnan'da kaçırılan iki Türk pilotu ile Suriye'de rehin tutulan Lübnan vatandaşlarının evlerine sağ salim dönmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, bu güzel neticenin alınmasında sergilenen işbirliği için Cumhurbaşkanı Süleyman ve Lübnan makamlarına teşekkür etti.
Gül, Türkiye'nin, Lübnan halkının güvenliği, esenliği ve refahını desteklediğini ve Türkiye ile Lübnan arasındaki dostluk ilişkilerine büyük önem verdiğini ifade etti. Lübnan Cumhurbaşkanı Süleyman ise 9 Lübnan vatandaşının serbest bırakılması ve ülkelerine sağ salim dönmeleri konusunda Türkiye'nin gösterdiği çabalara teşekkür etti. Süleyman, ayrıca, kaçırılan iki Türk pilotunun da uzun süre rehin tutulmasından dolayı üzüntü duyduklarını, ancak neticede serbest bırakılmalarından memnun olduklarını, Türkiye ile Lübnan arasındaki dostluğa büyük önem verdiklerini söyledi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...