Call of Duty GTA 5 savaşının galibi kim olacak

Call of Duty GTA 5 savaşının galibi kim olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Call of Duty'nin Marka Yöneticisi Kevin Flynn, büyük başarılar elde eden GTA 5 oyunundan ötürü Rockstar geliştirici ekibini tebrik etti.

Rockstar Games'in 17 Eylül tarihi itibarıyla PS3 ve X360 platformları için satışa sunduğu oyunu GTA 5, 3 günlük dilimde 1 milyar dolarlık hasılat elde etmiş, ardından da yeni rekorlarla yoluna devam etmişti. Oyunun an itibarıyla 7 Guinnes Rekoru bulunuyor ve sadece bu yılın değil, tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olması bekleniyor. GTA 5'ten önceki birçok satış rekoru ise, Activision'ın Call of Duty markasına aitti. Özellikle Modern Warfare'ın çıkışıyla birlikte büyük bir ilgiyle karşılaşan bu FPS serisi, yıllar geçtikçe popülaritesini de artırmıştı. Şimdi de sırada Call of Duty: Ghosts bulunuyor. Call of Duty'nin İngiltere Kıdemli Marka Yöneticisi Kevin Flynn, MCV'ye konuştu ve büyük başarılar elde eden GTA 5 oyunundan ötürü Rockstar geliştirici ekibini tebrik etti. Ardından da konuyu Call of Duty'ye getirerek "Bir sonraki GTA oyunundan önce rekoru geri almayı düşündüklerini" de dile getirdi. Call of Duty: Ghosts, PC ve konsollar için 5 Kasım tarihinden itibaren satışta olacak. Oyun, PS4 ve XOne için de çıkacak. Belkide Call of Duty: Ghosts, GTA 5'in satış rekorlarını geride bırakır. Bunun örneğini 'yılın en çok satan oyunu'olarak düşünecek olursak, Call of Duty'nin bu unvanı bir buçuk ayda elde etmesi gerekiyor. Çünkü kasım ayının ortalarına doğru çıkacak. Oysa GTA 5 ise, 1 aydır satışta ve zaman konusunda Call of Duty'den daha avantajlı konumda.(TeknoKulis)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...