Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da 'derbi' öncesi taraftar kavgası

/ Kaynak: AA
Adana'da 'derbi' öncesi taraftar kavgası

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig'de bugün karşılaşacak Adanaspor ve Adana Demirsporlu bir grup taraftar, maç öncesi stadyum yakınında birlerine taşla ve sopayla saldırdı.

PTT 1. Lig'de bugün karşılaşacak Adanaspor ve nbsp;Adana Demirsporlu bir grup taraftar, maç öncesi stadyum yakınında birlerine taşla ve sopayla saldırdı. Adanaspor ve Adana Demirspor arasında 5 Ocak Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak derbi öncesi polis, çıkabilecek olaylara karşı sabah erken saatlerden itibaren önlem aldı. Ligde 9 puana sahip Adana Demirspor'un taraftarı için maça giriş biletleri dün satılırken, aynı puana sahip Adanaspor 'un taraftarları da sabah stadyumun güney cephesindeki gişelerden biletlerini almaya başladı. Stadyum çevresindeki caddelerin bir bölümü bariyerlerle kapatılırken, kontrol sırasında bazı taraflarlara, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a aykırı davranışta bulundukları gerekçesiyle yasal işlem uygulandı. Maç saati yaklaştıkça stada gelmeye başlayan Adana takımlarının bazı taraftarları arasında Gazipaşa Bulvarı'nda kavga çıktı. Taraftarların birbirlerine taş ve sopayla saldırdığı kavga, polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi. Çıkan olaylarda yaralanan olmazken, taş isabet eden bir otomobilin camı kırıldı. Polis ekipleri, bazı taraftarı gözaltına aldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...