Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp gencin 110 gün sonra cesedi bulundu

/ Kaynak: DHA
Kayıp gencin 110 gün sonra cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa'da, Devlet Su İşlerine'ne ait sulama kanalı içinde bir erkek cesedi bulundu.

Dalgıç polisler tarafından sudan çıkarılarak morga götürülen cesedin, 1 Temmuz'dan beri kayıp olan gence ait olduğu belirlendi.Bugün öğleden sonra Şanlıurfa- Mardin karayolu üzerinde bulunan Balaban Köprüsü yakınlarından geçen DSİ'ye ait sulama kanalında balık tutan vatandaşlar, su yüzeyinde bir erkek cesedi görünce durumu sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çevre güvenliğini alarak, sudaki cesedin çıkartılması için sualtı dağlıç polislerini çağrıldı. Dalgıç polisler, kısa çalışmanın ardından cesedi sudan çıkardı ve otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürdü. Cesedin üzerinden Hasan Atlıhan'a (21) ait kimlik çıktı.SINAVDAN SONRA KAYBOLDU
Morga gönderilen cesedin üzerinden çıkan kimlik doğrultusunda başlatılan incelemede, Hasan Atlıhan'ın 1 Temmuz'dan bu yana kayıp olduğu belirlendi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Atlıhan'ın, Lisans Yerleştirme Sınavı'ndan kötü sonuç aldıktan sonra ortadan kaybolduğu bilgisine ulaşıldı. Bu bilginin ardından morga çağırılan Atlıhan ailesi fertleri de, kanaldan çıkarılan cesedin kayıp başvurusuyla aranan Hasan Atlıhan'a ait olduğunu teşhis etti.Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...