Guus Hiddink, 'Sorumluluk almak istemiyorum'

/ Kaynak: AA
Guus Hiddink, 'Sorumluluk almak istemiyorum'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Hiddink, herhangi bir sorumluluk almak istemediğini belirterek, Dünya Kupası'nda ne Avustralya ne de başka bir takımı çalıştırmak istediğini söyledi.

Hiddink, İngiliz Mirror gazetesine yaptığı açıklamada, Avustralya Futbol Federasyonu'nun (FFA) kendisiyle temasa geçtiğini ancak "2014 Dünya Kupası'nda ne Avustralya ne de başka bir takımı çalıştırmak istediğini" ifade etti. 66 yaşındaki Hiddink, şu an teknik direktörlüğü düşünmediğini ve gelecek yaza kadar dinleneceğini belirterek, "Uzun zamandır çok meşgulüm. Birçok kulüp ve milli takımla defalarca seyahat ettim. Biraz nefes almaya ihtiyacım var. Herhangi bir sorumluluk üstlenmek istemiyorum. Yeni sezonda gelecek teklifleri değerlendireceğim" dedi. Rusya Premier Ligi takımlarından Anzhi'deki görevinden geçen temmuz ayında ayrılan Hiddink, Avustralya'yı 2006 Dünya Kupası'nda ikinci tura taşımıştı. Hollandalı teknik adam, 2010-2011 yıllarında Türkiye'yi de çalıştırmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...