Juventus'a Fiorentina'dan 'ağır' darbe

Juventus'a Fiorentina'dan 'ağır' darbe

SPOR Haberleri

İtalya 1. Ligi Serie A'nın 8. haftasında zirve mücadelesi veren Juventus, iki farklı öne geçtiği karşılaşmada Fiorentina'ya 4-2'lik mağlup oldu.

İtalya 1. Ligi Serie A'nın 8. hafta mücadelesinde Şampiyonlar Ligi 'nde Galatasaray 'ın rakiplerinden Juventus ile Fiorentina karşı karşıya geldi. Artemio Franchi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fiorentina, iki farklı geriye düşmesine rağmen 4-2'lik skorla kazanarak üç puana uzandı.

Karşılaşmada Juventus, 37. dakikada penaltıdan Tevez ve 40. dakikada Pogba'nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı, ancak ikinci yarıya Fiorentina fırtına gibi başladı. 66'da penaltıyı gole çeviren Rossi, 76'da bir gol daha bularak eşitliği getirdi. Dakikalar 78'i gösterdiğinde ise oyuna sonradan giren Joaquin fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. Günün kahramanı Rossi, 81'de bir gol daha atarak skoru 4-2'ye getirdi ve takımının galibiyetini ilan etmeyi başardı.

Bu mağlubiyetin ardından Juventus, sezonun ilk yenilgisini alarak zirve takibinde de ağır bir yara aldı ve 20 puanda kaldı. Sezonun flaş ekiplerinden Fiorentina ise 13 puana yükselerek bu sezonun üçüncü galibiyetini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...